ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

Раководство

Семеничев Игор

Генерален директор “ЛУКОИЛ Македонија” ДООЕЛ Скопје

Година на раѓање: 1984.​

Образование:

2005. Волгоградски државен универзитет, катедра за економија

2006. Волгоградски државен универзитет, катедра за антикризен менаџмент​

Кариера:

2006.-2007.Економист во оддел за план и анализа „ЛУКОИЛ Волгограднефтепереработка".

2007.-2008.Инженер во "ЛУКОИЛ Нижневолжскнефтепродукт".

2008.-2009.Заменик раководител на одделот за малопродажба и дилерска мрежа „ЛУКОИЛ Беопетрол" АД, Белград.

2009.-2010. Раководител на одделот за малопродажба и дилерска мрежа „ЛУКОИЛ Беопетрол" АД, Белград..

2010.-2011.Генерален менаџер за маркетинг„Getty Petroleum Marketing Inc".

2010.-2013.Постар менаџер за комерција –Заменик извршен директор „ЛУКОИЛ Србија" АД, Белград.

2013.-2013.Генерален директор „ЛУКОИЛ Србија" АД, Белград.

2013.-2016.Извршен директор „ЛУКОИЛ Србија" АД, Белград, Заменик раководител на Балканската регионална организација „ЛУКОИЛ„.

 2016.Генерален директор „ЛУКОИЛ Србија" АД и Раководител на Балканската регионална организација „ЛУКОИЛ„ која се состои од организации во Србија Македонија, Црна Гора и Хрватска.