ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

News

Фудбалскиот тим на ЛУКОИЛ Македонија шампион на Бизнис Лигата

{ 21.07.2022 15:04:16 }

Овогодинешниот натпревар за шампионската титула го одиграа екипите на ЛУКОИЛ Македонија и Џојсон Сејфти.

Со заеднички сили, спортски дух и многу позитивна енергија во големото финале на Бизнис Лигата, фудбалскиот тим  на ЛУКОИЛ Македонија ја освои шампионската титула.

Благодарност до сите учесници за посветеноста и фер-плеј.

  • Вест во формат PDF

Можеби Вие ке бидете заинтересирани