ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

News

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ОТВОРИ НОВА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА

{ 20.10.2023 16:02:43 }

„ЛУКОИЛ Македонија“ отвори нова и модерна бензинска станица, лоцирана на автопат Е65, на влез во Скопје од Тетово.

Бензинската станица, која е 38 за ЛУКОИЛ во земјава e изградена според новиот корпоративен стил на компанијата. Таа е и повеќенаменски комплекс што во себе вклучува снабден маркет, простран паркинг за возила, кои ќе овозможат корисни услуги за сите посетители.

Потрошувачите ќе може да се снабдат со висококвалитетното гориво ЕКТО кое е економично, и со подобрени еколошки својства. Достапен е и ТНГ- автоплинот, како и маслата од палетата на ЛУКОИЛ.

Ве очекуваме!

  • Вест во формат PDF

Можеби Вие ке бидете заинтересирани