ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

News

РЕНОВИРАНИ БЕНЗИНСКИТЕ СТАНИЦИ ВО ПРИЛЕП И БИТОЛА СОГЛАСНО НОВИОТ КОРПОРАТИВЕН СТИЛ НА ЛУКОИЛ

{ 29.03.2023 12:46:01 }

ЛУКОИЛ Македонија  ги реновираше и модернизираше  бензинските станици во Прилеп на ул. Моша Пијаде бр. 286 и Битола на ул. Владимир Назор бр. 2, според новиот корпоративен стил на ЛУКОИЛ.

На бензинските станици во Прилеп и Битола потрошувачите  можат да се снабдат со брендирано гориво ЕКТО од ЛУКОИЛ, гориво кое ја зголемува моќноста на моторот што му овозможува на возилото  побрз старт и намалена потрошувачка на гориво, широк спектар на масла од палетата на ЛУКОИЛ, голем избор на дополнителен асортиман во маркетите,   wi-fi,  вкусно кафе  и  многу други поволности.

  • Вест во формат PDF

Можеби Вие ке бидете заинтересирани