ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

News

Секое добро патување започнува со ЛУКОИЛ

{ 06.09.2022 15:10:48 }

Доколку планирате патување надвор од државата, повелете на ЛУКОИЛ бензинската станица во Гевгелија, пред самата граница, и на враќање, веднаш после граничните премини Табановце и Богородица.

 • БС Куманово
  Мачја глава
  На само 13 км од граничниот премин Табановце

 • БС Гевгелија
  Автопат Е75, А1 Богородица
  На само 1,6 км од граничниот премин Богородица

 • БС Гевгелија 2
  Ул. Бошко Бозаџиев бр. 6а, Мрзенци- Автопат Е75
  На само 4,5 км од граничниот премин Богородица

 • Вест во формат PDF

Можеби Вие ке бидете заинтересирани