ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

News

Започна новата наградна игра на ЛУКОИЛ Македонија

Денес официјално започна новата, голема наградна игра на ЛУКОИЛ Македонија, под наслов „ПОЛНИ ГОРИВО НА ЛУКОИЛ И ДОБИЈ СЕАТ ЛЕОН”. Наградната игра ќе трае од 1 октомври до 14 декември 2018 година, а како и во досегашните наградни игри на ЛУКОИЛ, условите и начинот на учество се многу едноставни, а наградите се навистина вредни.

Се‘ што треба да направите е да наполните гориво во износ над 1.000 денари во било која од бензинските станици на ЛУКОИЛ во нашата држава, и да го испратите бројот од фискалната сметка на телефонскиот број 149 499, а извлекувањата на добитниците ќе се вршат на секои две недели.

Најсреќниот добитник ќе ја има можноста да добие нов автомобил Seat Leon 1.6 TDI 90 KC, а покрај главната награда верните потрошувачи ќе бидат наградени и со таблети Samsung, масла ЛУКОИЛ Генесис C3 5W-40 SN/CF 4 /1 и Лукс 10W-40, SL/CF 4/ 1, 50 комплети за автокозметика Сонакс и 50 ваучери за гориво во износ од 1000 денари.

„Традиционално продолжуваме и понатаму да ги изненадуваме и даруваме нашите корисници преку нова наградна игра. Нашето мото е секогаш задоволни потрошувачи, но нивната лојалност кон нас вреди многу и затоа се трудиме секогаш тие да добијат нешто повеќе од очекуваното. Полнењето гориво не мора да е рутина, нашата идеја е секој кој ќе застане на бензинските станици на ЛУКОИЛ да може во пријатна атмосфера да го испие своето кафе, да добие интернет врска и во пријатна атмосфера со помош на нашите вработени да го подготви автомобилот за пат. Од 1 октомври сите потрошувачи стануваат потенцијални добитници на вредни награди, а најсреќниот ќе го има задоволството да се вози во новиот Сеат Леон. Им посакувам на сите среќа и ја прогласувам наградната игра за започната!“, изјави Андреј Куку, регионален управител на ЛУКОИЛ Македонија.

Извлекувањата ќе се вршат во 5 кола,  а веќе првите добитници ќе бидат извлечени на 15.10. Понатаму датумите кои треба да ги запомните се  29.10, 12.11, 26.11, и главното извлекување кога ќе биде доделен автомобилот е на 14.12.2018 година.

Сите заинтересирани можат да најдат повеќе информации за наградната игра на веб страниците www.lukoil.com.mk и на микросајтот на наградната игра- www.lukoiltenagraduva.mk. По овој повод, отворена е и телефонска линија за поддршка на прашањата во врска со наградната игра преку инфолинијата (02) 3 2017 667 која функционира секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот.

  • Вест во формат PDF

Можеби Вие ке бидете заинтересирани