ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

News

ОДРЖАНИ IV ЛУКОИЛ СПОРТСКИ ИГРИ НА БАЛКАНСКАТА МЕЃУРЕГИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА ВО БУДВА, ЦРНА ГОРА

Месец април 2019 година, беа одржани IV ЛУКОИЛ спортски игри на БМРО во Будва, Црна Гора, на кои  околу 140 учесници  се натпреварува во 14 спортски дисциплини.

Прво место во вкупниот пласман освои тимот на ЛУКОИЛ СРБИЈА, на второ место се колегите од тимот на ЛУКОИЛ БУГАРИЈА, а на трето место беше тимот на ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА.  На четврто и петто  место беа колегите од ЛУКОИЛ ХРВАТСКА и ЛУКОИЛ ЦРНА ГОРА.

IV БМРО ЛУКОИЛ игри свечено ги отвори раководителот на Балканската регионална организација на ЛУКОИЛ, г-дин Игор Семеничев.

  • Вест во формат PDF

Можеби Вие ке бидете заинтересирани