ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

News

Програма за лојалност за физички лица ЛУКОИЛ КЛУБ- можност за споделување на поени

{ 10.09.2021 13:37:25 }

​ЛУКОИЛ КЛУБ  програмата за лојалност  за своите верни потрошувачи нуди  можност на споделување на поени во својот креиран круг на пријатели.

Во  рамки на програмата  може да се креира круг на пријатели, каде што  постои можност за споделување на стекнатите поени, со тоа што вашите  поени можете да ги подар​ите на некој од своите пријатели. 

За подетални информации јавете на се  телeфон: 02 50 18 000

  • Вест во формат PDF

Можеби Вие ке бидете заинтересирани