ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

News

Мрежа на бензински станици

{ 04.10.2021 14:37:19 }

ЛУКОИЛ Македонија има мрежа од 32 бензински станици. На бензинските станици потрошувачите можат да се снабдат со брендирано гориво ЕКТО од ЛУКОИЛ, гориво кое ја зголемува моќноста на моторот што му овозможува на возилото побрз старт и намалена потрошувачка, ТНГ, масла од палетата на ЛУКОИЛ, широк спектар на дополнителен асортиман, wi-fi и други поволности.

  • Вест во формат PDF

Можеби Вие ке бидете заинтересирани