ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

Промоции

Одлична акција која трае до 30.09.2024. Доколку имате три печати, може да купувате Iskra производи со попусти до 50%. Со секоја сметка од минимум 1000 денари се добива еден печат!

Акциски цени на NESTEA ледените чаеви до 31.7.2024 на сите наши бензински станици.

Летно комбо кое освежува! Еспресо + Cedevita GO за 109 мкд.

Акцијата важи од 01.07.2024 до 31.07.2024

Selay мечињата ви носат дополнителни 15 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација до 30.09.2024.

Доколку имате ЛУКОИЛ КЛУБ картичка добивате директен попуст на каса за гориво од 1% и за производи во маркет 3%. Попустите важат за ЛУКОИЛ Србија, ЛУКОИЛ Црна Гора, ЛУКОИЛ Бугарија и ЛУКОИЛ Хрватска. Ви посакуваме СРЕЌЕН ПАТ!

Со секое купено Lion добивате дополнително 10 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација!

Акцијата важи од 16.05.2024 до 30.06.2024

Од 11.04.2024 до 30.06.2024 може да купувате NES Move производи со попуст од 60%. Потребно е само да соберете 3 печати, а со сметка од минимум 1.000 денари се добива еден печат.

До 31.05.2024 имаме комбо акција.

Еспресо + Go On nutrition протеински барови по цена од 120 денари.

Ве очекуваме!

Со 2 купени HELL лименки ЛАДНО КАФЕ од било кој вкус добивате грепка на каса.

Акцијата трае од 01.04.2024 или до потрошување на сите грепки.

Со секое купено пакување Fills добивате дополнителни 5 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација.

Акцијата трае од 01.04.2024 до 30.04.2024

Со купени Croco крекери од 400 или 250 гр од 01.04.2024 до 30.04.2024, добивате дополнителни 10 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација.

Отсега може да си ги купите Busy безжичните слушалки на сите наши бензински станици, со акциска цена од 699 денари.

Акцијата трае од 01.04.2024 до 30.04.2024

Од 01.04.2024 до 10.05.2024 со секое купено Lindt чоколадо на нашите бензински станици, добивате дополнителни 5 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација.

Hello посните соленки се супер за грицкање, а сега со секои купени соленки од 23.03.2024 до 06.05.2024 добивате дополнителни 5 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација.

Ново и освежително на некои од нашите бензински станици.

Дел од производите на Markt, односно чиата, лимонадата и Cold Brew coffee се достапни за продажба во три наши бензински станици.

БС Македонски Фолклор

БС Аеродром

БС Арнакија

Со било кој  купен Benlian производ од 23.03.2024 до 06.05.2024, добивате дополнителни 5 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација.

Со купени Bake Rolls од 23.03.2024 до 06.05.2024 добивате дополнителни 10 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација.

Со секое купено Lion чоколадо добивате дополнителни 5 поени на вашата ЛУКОИЛ клуб картичка или мобилна апликација.

Акцијата трае од 01.03.2024 до 31.03.2024

За кое и Nescafe да се одлучите, тоа има акциска цена од 99 мкд на сите наши бензински станици до 31.03.2024.

Ве очекуваме.

АМСМ картичките се достапни за продажба на сите наши бензински станици.

Во период од 1.03 до 15.03.2024 со секоја купена АМСМ Classic картичка, добивате ваучер за гориво во износ од 200 денари, а со секоја купена АМСМ Europe Premium картичкa, добивате ваучер за гориво во износ од 500 денари!

Повеќе инфо на 02/3181-108 или https://amsm.mk/chlenski-kartichki/

Совршено комбо, кока кола + еспресо = 85 денари, акција која важи цела година.

Ве очекуваме!

За совршено утро - комбо акција 7 DAYS + еспресо по цена од  89 денари.

*Акцијата важи од 10.02 до 10.03.2024 година.

До 29.02.2024 со секое купено чоколадо Najlepše želje од 250 гр., добивате дополнителни 25 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација.

Се освежуваме заедно со NESTEA ледените чаеви од лимон и праска, а воедно собираме и дополнителни поени на нашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација.

Акцијата трае од 10.02.2024 до 10.03.2024 година.

Преслатка акција која важи до 29.02.2024. AROMA oсвежувач за автомобил во форма на срце 1+1 гратис за само 99 мкд.

Ве очекуваме!

Profitech производи со акциски цени цел месец февруари!

👉Дизел адитив за намалување на чад - 269 мкд

👉Адитив чистач на катализатор - 299 мкд

👉Адитив за бензин мотори со вграден плин - 299 мкд

👉Адитив за DPF - 389 мкд

👉Адитив за чистење и регенерација на DPF - 499 мкд

До 31.03.2024 може да купувате производи од брендот OSRAM, со акциски цени, до -50% попуст.

Потребни ви се само 3 печати, а со секоја сметка од најмалку 1000 денари се добива еден печат.

 • ЛУКОИЛ наградна игра - “Играј за Hyundai Venue и 120 други награди за патување и кампување”.

  Учество во наградната игра можат да земат сите потрошувачи на „ЛУКОИЛ Македонија”, кои во периодот на времетраење на наградната игра ќе направат сметка во вредност од најмалку 1000 денари и ќе испратат СМС порака на бројот 142 241, со следнава содржина: БРОЈ НА ФИСКАЛНА СМЕТКА (празно место) ДАТУМ НА ИЗДАВАЊЕ (празно место) ВРЕМЕ НА ИЗДАВАЊЕ (пример на формат за СМС порака:12345 15.05 16:03:23).

  Најсреќниот добитник ќе вози Hyundai Venue, но има уште 120 други награди за патување и кампување кои ќе припаднат во рацете на среќните добитници, како СУП даски, кровни куфери, шатори, лулашки, маси за кампување, торби за ладење и ваучери за ЕКТО гориво.

  Извлекувањето ќе биде по случаен избор, еднаш во месецот, при што ќе се доделуваат награди за среќните корисници, додека, пак, на последното извлекување на 18.12.2023 година ќе биде извлечен добитникот/чката на главната награда – возило Hyundai Venue.

  Наградната игра трае од 15.06.2023 година до 15.12.2023 година.

  Во текот на целото времетраење на наградната игра, сите учесници ќе можат да се обратат на контакт центарот на 072/917-005, каде ќе можат да добијат поддршка поврзана со наградната игра, секој работен ден од 09:00 – 17:00 часот.

   

 • Правила за наградна игра
 • Листа на добитници од првото извлекување

 • Листа на добитници од второто извлекување

 • Листа на добитници од третото извлекување

 • Листа на добитници од четвртото извлекување

 • Листа на добитници од петтото извлекување

 • Добитник на главна награда

Со секоја сметка од минимум 1.000 денари направена на нашите бензински станици добивате 1 печат. Со собрани 3 печати, може да купите производи од Rosmarino до 50% пониска цена.

Акцијата трае од 01.10.2023 до 31.12.2023 година.  

    

    

Едноставно готвење со Тефал и акција која трае од 15.07.2023 до 30.09.2023.

Со секоја сметка од минимум 1.000 денари на бензинските станици на ЛУКОИЛ добивате еден печат. Потребно е да соберете 3 печати на флаерот од акцијата со што може да купите Тефал производи по акциска цена.

Со секоја сметка над 1000 денари, добивате 1 печат. Со собрани 3 печати, одберете производ од Black and Decker кој можете да го купите до 50% пониска цена само на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија.

Акцијата трае од 10.04.2023 до 30.06.2023. 

За слатка пауза или енергичен почеток на уште едно патување – комбо понуда, единствено на ЛУКОИЛ бензинските станици. Нарачај еспресо + Twix 50г, за само 79 денари!

Акцијата трае до 31.07.2023 година.

КОМБО понуда само за клиентите на ЛУКОИЛ бензинските станици – освежете се со еспресо + Coca-Cola по цена од 85 денари❗

Акцијата важи  до 31.12.2023г.

По повод Велигденските празници, дополнителни  10 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација со секој купен Линдт Златен зајак од 100 гр.

Акцијата трае од 12.04.2023 до 19.04.2023 година.

Патувајте безгрижно! Со секоја купена АМСМ картичка за бесплатна помош на пат на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија, добивате БЕСПЛАТНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ со покритие од 20 дена кои можете да ги користите во текот на една година на територијата на цела Европа, вклучувајќи ја и Турција.

Акцијата трае од 01.04.2023 до 30.04.2023 година.

Со сметка од 1000 денари за гориво и купена АМСМ картичка на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија, добивате бесплатна проверка на вашето возило во сервисите на АМСМ.

Проверката вклучува бесплатни сервисни услуги и тоа:

- Проверка на антифриз во системот за ладење;

- Проверка на сопирачки и глицерин;

- Проверка на акумулатор;

- Проверка на предница и возна постројка;

- Проверка на амортизери; и

- Проверка на осветлување.

Дополнително со секоја купена и активирана АМСМ картичка добивате  и специјални попусти: 20% попуст на работна рака во сервис, и 5% до 10% на резервни делови.

Акцијата  важи  од 06.02.2023 до  28.02.2023 година.

Закажете бесплатна проверка на возило на телефон:02/3181-181

Месецот на љубовта го одбележуваме со прекрасна акција на бензинските станици на ЛУКОИЛ.

Со секој купен Aroma освежувач срце, добивате уште еден гратис.

Акцијата трае  од 03.02.2023 до 28.02.2023 година или до потрошување на залихите.

 

За новата авантура да ви биде уште поинтересна, ЛУКОИЛ со нова акција - NES Hiking! Со секоја сметка над 1000 денари добивате 1 печат. Соберете 3 печати и купете NES Hiking производ до 60% пониска цена.

Акцијата трае од 15.01.2023 до 10.04.2023 година. 

За наградната игра „Собери  4 поени на твојата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација и освој вредни награди”

Учество во наградната игра на „ЛУКОИЛ Македонија” ќе можат да земат сите членови на ЛУКОИЛ КЛУБ програмата за лојалност, кои во периодот на времетраење на наградната игра ќе соберат минимум  4 поени на својата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација и ќе испратат СМС порака на бројот 14775, со следнава содржина: БРОЈ НА СЛИП–СМЕТКА (празно место) LUKOIL (празно место) ВРЕМЕ НА ИЗДАВАЊЕ НА СЛИП – СМЕТКА (пример на формат за СМС порака: 12345 LUKOIL 16:03).

Наградната игра трае од 24.10.2022 година до 25.12.2022 година. Во тој период ќе бидат  доделени вкупно 1  ваучер за патување во вредност од 250.000 денари, 8  ваучери за пнeвматици во вредност од 12.000 денари, 32  ваучери за гориво во вредност од 3.000 денари и 20  ланци за гуми.

Извлекувањето ќе биде по случаен избор, секоја втора недела, при што ќе се доделуваат награди за среќните корисници, додека, пак, на последното извлекување на 26.12.2022 година ќе биде извлечена главната награда – ваучер за патување во вредност од 250.000 денари. Во секое двонеделно извлекување ќе се извлекуваат кодовите пратени во периодот од  две недели меѓу извлекувањата, а сите пратени недобитни кодови ќе бидат во игра за главната награда. Добитниците на награди од секое коло ќе бидат објавени во рок од 3 дена од извлекувањето во дневниот весник „Нова Македонија“.

Во текот на целото времетраење на наградната игра, сите учесници ќе можат да се обратат на контакт центарот на         072 917-005, каде ќе можат да добијат поддршка поврзана со наградната игра, секој работен ден од 09:00 – 17:00 часот.

 • Правила за наградна игра
 • Наградна игра за сите членови на ЛУКОИЛ КЛУБ програмата за лојалност

Список на добитници од првото извлекување на наградната игра

 • Список на добитници од второто извлекување на наградната игра

 • Список на добитници од трето извлекување на наградната игра

 • Список на добитници од четврто извлекување на наградната игра

Започни ја секоја среда на вистински начин!

Нова неодолива акција на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија - Секоја среда, нашето премиум кафе ви носи дополнителни 10 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација! ☕️

📌Акцијата трае од 30.11.2022 до 18.01.2023 година.

Забрзување со двојни поени!

Наполнете 30 + литри ЕКТО гориво и добијте ДВОЈНО повеќе поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка или мобилна апликација!

Акцијата важи само за ЕКТО горивата од 10.10.2022 до 10.12.2022 година.

Поените можете да ги искористите најдоцна до 31.12.2022 година.

01.10.2022-15.01.2023

Најпродаваната колекција на Rosmarino Chili  достапна за вас на ЛУКОИЛ бензинските станици со намалена цена до 60%.

Соберете 3 печати (со сметка над 1.000 денари добивате 1 печат) и купете некој од производите на флаерот со неверојатни попусти!

Акцијата трае од 20.07.2022 до 30.09.2022

 

Со купени 3 ХЕЛ енергетски пијалоци, добивате грепка со која станувате потенцијален добитник на некоја од вредните награди:

• Плеј стејшн - 2  главна награда

• Електричен тротинет - 2 главна награда

• Хел Маички - 100

• Хел Торби - 100

• Хел лименки - 7000

Акцијата  трае од 20.06.2022 до 20.09.2022

 

 

Опремете се со најдобрите алатки од висококвалитетната програма на Шефилд Ричардсон!

Соберете 3 печати (со сметка над 1.000 денари добивате 1 печат) и купете некој од производите на флаерот со неверојатни попусти до 60%!

Акцијата трае од 15.04.2022 до 15.07.2022

 • Шефилд Ричардсон флаер со акциски цени
 • Шефилд Ричардсон флаер со акциски цени

Неодолива комбо понуда за сите љубители на кафето, Еспресо за енергија + Кока Кола за освежување!

Акцијата е достапна на сите бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија до 31.12.2022 година.

Ве очекуваме на вашата следна пауза.

Соберете 3 печати во периодот од 20.1.2022 – 15.4.2022 и купете го посакуваниот производ од ECG по поволна цена. 
Со секоја сметка над 1000 денари добивате 1 печат.

 

 

 

 • ECG флаер со акциски цени
 • ECG флаер со акциски цени

Целосно подновете ја вашата кујнска опрема со BUGATTI PRESTIGIO, соберете 3 печати и остварете попуст до 60% на продуктите од флаерот. Со секоја сметка од минимум 1000 денари, следува печат.

Акцијата е достапна на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија од 15.10.2021 до 15.01.2022 година.

 • Флаер со цени BUGATTI PRESTIGIO

Наградна игра, ЛУКОИЛ КЛУБ АВАНТУРА!

Собери минимум 4 поени преку ЛУКОИЛ КЛУБ Програмата за лојалност.

Бројот со 10 цифри од слип-сметката испрати го на 14775 како  СМС-порака.

Играј за АТВ возило или  ваучер за гориво.

СО ЛУКОИЛ КЛУБ СЕКОГАШ ДОБИВАМ ПОВЕЌЕ! 

Наградната игра трае од 11.10.2021 до 19.12.2021.

Среќно!

 

 • Правила за наградна игра ЛУКОИЛ КЛУБ АВАНТУРА

ЛУКОИЛ Македонија и HELL подаруваат!

Со 3 купени Хелл пијалоци од било кој вкус (енергетски или кафе)  добивате грепка на каса.

Сите грепки се добитни, а можеби ти ќе бидеш добитник на една од главните награди: 3 велосипеди или гејмерска столица.

Споредни награди: слушалки,часовници,капи,маички.

Акцијата е достапна на сите бензински станици  на ЛУКОИЛ Македонија и трае од 17.09.2021 до 17.11.2021 година или до дотрошување на грепките.

Нова акција!

Во период од 15.07 до 15.10.2021 година, заштедете дури 60% и изберете некој од DUCATI CORSE продуктите.

 

 • AKCIJA Ducati Corse

Искористете ја промоцијата од 15.04.2021 до 15.07.2021.

Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Burberry… само на бензинските станици на ЛУКОИЛ имате ексклузивна можност да набавите парфеми од познати светски брендови со дури 50% попуст! Покрај големите попусти, секој корисник на ЛУКОИЛ КЛУБ картичката, добива и дополнителни 10 поени на својата сметка!

Акцијата трае од 01.01.2021-31.12.2021

За секој купен Хелл енергетски пијалок и Бејк ролс бран, добијте дополнителни 5 поени на вашата ЛУКОИЛ КЛУБ КАРТИЧКА!

Акцијата трае од 01.05.2021-30.06.2021!

Акцијата трае од 15.04.2021 - 15.05.2021. NESCAFE

За секој купен ПЛАЗМА ПЛУС производ, добиј дополнителни 5 поени на твојата ЛУКОИЛ КЛУБ Картичка.

Акцијата трае од 15.04.2021 - 15.05.2021.

За секој купен производ од Прилепска пиварница во 1,5 пакување добивате дополнителни 5 поени на твојата ЛУКОИЛ КЛУБ Картичка.

Акцијата трае од 01.05.2021 - 31.05.2021.

Купи Линдт Корнет асорти 200 гр или Линдт Корнет млечен 200 гр и добиј дополнителни 25 поени плус на твојата ЛУКОИЛ КЛУБ картичка

Акцијата трае од 01.04.2021-30.04.2021

Купи 4 лименки Монстер на било која бензинска станица на ЛУКОИЛ и стани потенцијален добитник на Yamaha уникатен мотор.

Наградната игра трае до 09.09.2020 година.

Извлекување на 23.09.2020.

01.01.2020-31.03.2020

15.01.2020-31.12.2020

11.11-30.12.2019

За учество за една од вредните награди потрошувачите потребно е да направат сметка од минимум 1.000 денари за наточено гориво или за кои било производи купени на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија и да испратат СМС порака со бројот на фискалната сметка на телефонскиот број 149499. Наградната игра и можноста за освојување на една од вредните награди трае до крајот на годината односно сѐ до 30.12.2019 г.

Покрај главната награда ŠKODA KAROQ, верните клиенти на ЛУКОИЛ Македонија имаат можност да станат еден од потенцијалните добитници и на многу други атрактивни награди, како кровни куфери за автомобил, ваучери за пневматици во вредност од 12.000 ден., таблети Samsung Galaxy, ваучери за спортска облека од 3.000 ден., ваучери за гориво од ЛУКОИЛ Македонија од 2.000 ден., смарт часовници и ЛУКОИЛ масла Genesis.

Извлекувањата ќе се вршат 7 недели последователно, односно секој понеделник ќе биде резервиран за носење радост за дваесетина лојални корисници на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија. Секој понеделник, во игра ќе бидат СМС пораките испратени од претходната недела, а добитниците на наградите од секое коло ќе бидат објавени во рок од 3 дена од извлекувањето, на интернет-страницата www.lukoil.com.mk.

Важна напомена за сите корисници е да ја чуваат оригиналната фискална сметка со која учествуваат во наградната игра како доказ за користењето и купувањето од која било 31-на бензинска станица на ЛУКОИЛ на територијата на Македонија.

Контакт центар за наградната игра на ЛУКОИЛ Македонија 023207730

Среќно!

 • Правила за наградна игра Полни, патувај и добивај
 • Добитници од извлекување  18.11.2019

 • Добитници од извлекување 25.11.2019

Започни ја твојата нова непроценлива авантура и летување со ЛУКОИЛ и Mastercard – со секоја направена сметка на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија над 1.000 денари платена со вашата Mastercard бесконтактна картичка, добивате ГРАТИС големо пакување чипс.

Акцијата важи секој ден на следните бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија:

•БС Куманово 2, ул. населено место без уличен систем бр. Мачја глава Куманово, Автопат Е75

•БС Гевгелија, Автопат Е75, А1 Богородица, Гевгелија

•БС Гевгелија 2, ул. Бошко Бозаџиев  бр.6 А, Мрзенци, пред влезот во Грција, Автопат Е 75

Ве очекуваме!

 

 • Правила на промотивната активност со Мастеркард

01.10.2019-15.01.2020

Погодности за нашите лојални потрошувачи до 50% ПОПУСТ на Black and decker алати!

Со секоја сметка над 1.000 денари добивате по 1 печат –соберете 3 печати во периодот од 01.10.2019 до 15.01.2020.

Повелете на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија и купете го потребниот алат за вашиот дом по поволна цена.

01.10-31.12.2019

OSRAM Night breaker Unlimited светилките сега на ПОЛОВИНА ЦЕНА до крајот на годината – само на ЛУКОИЛ бензинските станици низ Македонија. Ве очекуваме!

04.09-04.10.2019

За успешен старт на школската година!

Повелете на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија  и со секоја сметка над  1.000 денари, добивате 15% попуст на целиот асортиман училишни производи,  во сите книжарници на Просветно Дело.

Промоцијата трае од 04.09.2019 до 04.10.2019 година!

 • Правила на промотивната активност ЛУКОИЛ Македонија и Просветно Дело

01.09.2019-30.09.2019

На сите бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија   во период од 01.09.2019-30.09.2019 можете да купите пакет производ  КОМБО ЛИОН + ГОРСКА ВОДА по намалена цена.

Ве очекуваме!

06.08.2019-30.09.2019

Ексклузивна КОМБО понуда само за клиентите на ЛУКОИЛ бензинските станици – освежете се со еспресо + Coca-Cola 0,45 или Coca-Cola Zero 0,45 по намалена цена од 59 денари❗

Акцијата важи  од 6.08.2019 до 30.09.2019г.

04.09-31.10.2019

01.07-31.08.2019

Совршената комбинација за долгите патувања! Со секој купен Pringles чипс, ние ти ПОДАРУВАМЕ Sola ладен чај!

Грицкај, освежи се и уживај!

10.06-31.08.2019

Секогаш е потребно да носите резервни делови и опрема во вашиот автомобил, а сега можете и на 50% ПОПУСТ! OSRAM светилки – на половина цена само на ЛУКОИЛ бензинските станици!

Акцијата важи на сите бензински станици.

Цената со попуст на H4 изнесува 99,00 денари, а цената на H7 188,00 денари.

Ве очекуваме!

 • 01.06-30.09.2019

  ПОПУСТ до 50% на ECG производите на сите ЛУКОИЛ бензински станици!

  Со секоја сметка над 1.000 ден. на ЛУКОИЛ бензинските
  станици добивате 1 печат . Соберете 3 печати за можност
  до 50% попуст.

Еспресо + Twix  по промотивна цена!
Акцијата важи на сите бензински станици и трае од 01.06-31.08.2019

02.06-30.06.2019

Секоја недела во јуни ПОПУСТ на ТНГ-автоплин по намалена цена од 1 денар/литар.

Акцијата важи на следните бензински станици:

 • БС Тетово
  адреса:Тетово Индустриска 111
  телефон:044 550 386
 • БС Лешок
  адреса:Тетово Ул. 101 бр.12, Лешок-Теарце
  телефон:044 361 033
 • БС Кочани
  адреса:Кочани Ул. Димитар Влахов бр.128, Кочани
  телефон:033 445 225
 • БС Радовиш
  адреса: булевар Александар Македонски бр. 1 Радовиш
  телефон:034 353 115
 • БС Трубарево
  адреса:ул.1, бр.111, Трубарево, Гази Баба во Скопје
  телефон:02 5514 213

Ве очекуваме!

24.05.2019

Празниците започни ги со кафе!
Повелете на гратис кафе на следните бензински станици:

БС Аеродром во Скопје
БС Првомајска во Скопје
БС Стража

Акцијата  важи во петок 24 мај од 08 до 12 часот.           

* Клиентите во овој временски период добиваат гратис кафе со приложување на фискална сметка  издадена во периодот на акцијата на една од наведените бензински станици. Гратис кафето се добива на истата бензинска станица каде е издадена фискална сметка.

Ве очекуваме!

06.05.2019-10.06.2019

Од 06 мај до 10 јуни 2019 година на БС Камник во Скопје, со секоја сметка над 1.500,00 денари во вретраење на акцијата, добивате гратис перење на Вашето возило.

 

Адреса на бензинската станица:

Бул. „Александар Македонски“ бр. 2, Скопје

телефон:+389(0)2 2580 566

25.04-26.04.2019

По повод  Велигденските празници,  ЛУКОИЛ Македонија организира  акција гратис кафе за секој клиент на следните бензински станици:

 • БС Македонски Фолклор - Скопје
 • БС Стража
 • БС Битола 3

Акцијата  важи во четврток 25 април од 16 до 20 часот и петок 26 април од 08 до 12 часот.           

* Клиентите во овој временски период добиваат гратис кафе со приложување на фискална сметка  издадена во периодот на акцијата на една од наведените бензински станици. Гратис кафето се добива на истата бензинска станица каде е издадена фискална сметка.

Ве очекуваме!

15.02.2019-31.05.2019

Од 15 Февруар до 31 Мај 2019 година на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија имате можност да купите производи Искра со промотивни цени намалени до 50%.

Акцијата важи на сите бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија!

02.04.2019- до исцрпување на залихите

На сите бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија со секое купено чоколадо Корни Мусли 50гр.  добивате гратис Корни Мусли 25гр.

15.02.2019-15.03.2019

Супер акциска цена од 45 денари на Plazma на сите бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија!

01.01.2019-31.03.2019

Супер акциска цена на чорапи за снег од 1290 денари на сите бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија!

08.02.2019-31.03.2019

На сите бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија супер акција со намалена цена на Сонакс течност против замрзнување од 399 денари!

11.02.2019-11.03.2019

Busto акција со намалена цена 20%.

Акцијата важи на сите бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија

17.01.2019 - до исцрпување на залихите

Со било кој купен Твинс сендвич, добивате ГРАТИС Марвик пудинг ванила или чоколадо по Ваш избор, на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија!

Ве очекуваме!

01.10-14.12.2018

Денес официјално започна новата, голема наградна игра на ЛУКОИЛ Македонија, под наслов „ПОЛНИ ГОРИВО НА ЛУКОИЛ И ДОБИЈ СЕАТ ЛЕОН”.
Наградната игра ќе трае од 1 октомври до 14 декември 2018 година, а како и во досегашните наградни игри на ЛУКОИЛ, условите и начинот на учество се многу едноставни, а наградите се навистина вредни.
Се‘ што треба да направите е да направите сметка во износ над 1.000 денари во било која од бензинските станици на ЛУКОИЛ во нашата држава, и да го испратите бројот од фискалната сметка на телефонскиот број 149 499, а извлекувањата на добитниците ќе се вршат на секои две недели.

Најсреќниот добитник ќе ја има можноста да добие нов автомобил Seat Leon 1.6 TDI 90 KC, а покрај главната награда верните потрошувачи ќе бидат наградени и со таблети Samsung, масла ЛУКОИЛ Генесис C3 5W-40 SN/CF 4 /1 и Лукс 10W-40, SL/CF 4/ 1, 50 комплети за автокозметика Сонакс и 50 ваучери за гориво во износ од 1000 денари.

Извлекувањата ќе се вршат во 5 кола,  а веќе првите добитници ќе бидат извлечени на 15.10. Понатаму датумите кои треба да ги запомните се  29.10, 12.11, 26.11, и главното извлекување кога ќе биде доделен автомобилот е на 14.12.2018 година.
Сите заинтересирани можат да најдат повеќе информации за наградната игра на веб страниците www.lukoil.com.mk и на микросајтот на наградната игра- www.lukoiltenagraduva.mk. По овој повод, отворена е и телефонска линија за поддршка на прашањата во врска со наградната игра преку инфолинијата (02) 3 217 667 која функционира секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот.

 • Правила за наградна игра

10.12.2018-31.01.2019

03.11-30.12.2018

01.11-31.12.2018

Направи сметка од 2.500,00 денари на бензинската станица на ЛУКОИЛ во  Лешок, Тетово и добиј гратис перење за твоето возило.

Акцијата трае од 01.11.2018 до 31.12.2018 година.

Адреса на бензинската станица:

Тетово, ул. 101 бр.12, Лешок, Теарце

телефон +389(0)44 361 033

01.11.2018-31.01.2019

Со секоја сметка на бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија во вредност од 1.000,00 денари добивате еден печат.

Со собрани 3 печати можете да остварите попуст и до 60% на некои од производите од колекцијата ROSMARIN BLACK LAVA STONE.

Производите може да се најдат на сите бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија.  Акцијата трае во период од 01.11.2018 до 31.01.2019 година.

Купоните, со соодветна доплата може да се заменат за ROSMARIN BLACK LAVA STONE  во период од 01.11.2018 до 31.01.2019 година на сите бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија или до траење на залихите.

01.07- 30.09.2018

Од 01 Јули до 30 Септември 2018 година со собрани 3 печати имате можност да купите производи Искра со промотивни цени намалени и до 50%.

*Понудата е валидна до завршување на залихите

 

 

12 март до 12 јуни 2018

Наполни гориво за 1.000 денари на ЛУКОИЛ и освој патување за двајца во Москва на  фудбалското финале од Светското првенство во Русија! Плус играј за патување за тројца на фудбалското полуфинале во Санкт Петербург, за телевизори и за ваучери за спортска опрема.
Испрати го бројот од фискалната сметка на 149 499 и подготви се за големиот фудбалски спектакл!
Извлекувањата се секоја втора недела, а наградната игра трае од 12 март до 12 јуни.

За сите останати прашања и подигнувањето на наградите јавете се на нашата ИНФО линија 320 91 88 (работно време од 09 – 17:00 часот).

 

 

 • Правила

 

01.06-15.06.2018

 

Акцијата важи на следните бензински станици на ЛУКОИЛ Македонија:

БС Трубарево, Скопје
БС Драчево, Скопје
БС Лешок, Тетово
БС Кичево

Акцијата трае од 25.03.2018-25.05.2018

Со секоја направена сметка од 1. 000 денари,   добивате можност да купите моторно масло од 4 литри по акциска цена.

Изберете го маслото од ЛУКОИЛ кое најмногу ви одговара:

- LUKOIL LUXE 10W-40, SL/CF, 4/1, претежно за бензински мотори   од 900,00 денари намалено на 750,00 денари.

- LUKOIL AVANTGARDE ULTRA 10W-40, CI/SL, 4/1, претежно за дизел мотори од  950,00 денари намалено на 800,00 денари.

Со секоја направена сметка од 3. 000 денари, добивате одлична можност да купите моторно масло од 18 литри LUKOIL AVANTGARDE ULTRA 10W-40, CI-4/SL, 18/1, од 3.500,00 денари намалено на 2.700,00 денари.

Цените се со ДДВ.

1 Април до 30 Јуни 2018

Од 1 Април до 30 Јуни 2018 година со собрани 3 печати имате можност да купите производи Искра со промотивни цени намалени и до 50%.
*Понудата е валидна до завршување на залихите

АКЦИЈАТА трае од 09 март до 09 април

Направи сметка од 1500 денари и добиј ГРАТИС ПЕРЕЊЕ за твоето возило на бензинската станица ЛУКОИЛ на КАМНИК.

 

Со секоја сметка од 1000 денари, оствари попуст од 60% на врвните перници Memodream
Артиклите се во понуда од 15 01 2018 до 31 03 2018 или додека траат залихите

Во период од 15 јануари до 31 март 2018* година собирајте купони и купете некој од понудените производи на ECG со промотивни цени намалени до 50%/
*понудата е валидна до завршување на залихите

18.09- 10 12.2017

Наполнете гориво за 1 000 денари на некоја од бензинските станици на ЛУКОИЛ и освојте:
- 7 дена за двајца во Москва
- 30 ваучери за патување
Едноставно испратете го бројот од вашата фискална сметка на 142 241* и очекувајте да бидете еден од многуте среќни добитници.
Прочитајте ги правилата на игра на www.lukoil.com.mk
Наградната игра трае до 10 декември 2017 .За сите останати прашања и подигнувањето на наградите јавете се на нашата ИНФО линија 320 76 67 (работно време од 09 – 17:00 часот).


*Цената на смс порака е 5,9 ден. со ДДВ.

 • Правила за наградна игра „Патувајте со ЛУКОИЛ„
 • ТВ анимација за наградна игра

18.10.2017

ЛУКОИЛ Македонија од неодамна на своите бензински станици започна со продажба на нови иновативни подобрени горива ЕКТО Спорт и ЕКТО Плус кои ја подобруваат моќноста и економичноста на моторот, истовремено овозможувајќи заштита на животната средина.
Брендираните ЕКТО Спорт и ЕКТО Плус од ЛУКОИЛ се создадени во согласност со европските стандарди и регулативи за користење на современи и еколошки горива, но и во склад со начинот и темпото на современото живеење.

 

 

01.08.2017-2017

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата и ЛУКОИЛ Македонија ДООЕЛ остварија меѓусебна соработка во насока за подобрување и унапредување на безбедноста на сообраќајот на патиштата преку  реализација на активности за  едукација на учесниците во сообраќајот и подигање  на јавната свест и унапредување на културата и етиката кај сите учесници во патниот сообраќај.

17.10.2018-15.01.2018

Собери 5 печати и добиј 50% попуст на твојот омилен Fiskars производ

15.07.2017 — 15.10.2017

Во период од 15.07.2017 до 15.10.2017  собирајте купони и купете некој од понудените производи на Tefal на ЛУКОИЛ бензинските станици!

Искористи ја можноста и попустот до 54%.

19.08.2017 – 30.09.2017

Во периодот од 19.08.2017 – 30.09.2017 со секоја купена кесичка Чипси, добиј бесплатно Пепси 0,5 л во сите објекти на ЛУКОИЛ Македонија.
Побарај го твојот гратис производ на каса!

Секоја кесичка е добитна!

03.07.2017-30.09.2017

Во периодот од 03.07.2017 до 30.09.2017 за секоја сметка од 700,00 ден. направена во било кој од малопродажните објекти на ЛУКОИЛ, добивате печат на специјално наменетите акциски флаери. Со собирање на три печати, се стекнувате со правото да купите оригинални играчки со попуст од 50% за Вашите најмили. И тоа не е сè! За доплата од само 1 денар, добивате и втор дополнителен производ . Посетете ги нашите бензински станици !

01.05.2017-30.06.2017

Единствен вкус, две задоволства!
Сочна крем Karuzo пита + Hausbrandt кафе на бензинските станици на „ЛУКОИЛ Македонија„

01.04.2017-до потрошување на залихите

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА за своите верни потрошувачи повторно организира промотивна акција во периодот од 01.04.2015 до потрошување на залихите.

Наточете гориво во вредност од 1000 денари, соберете три печати и ќе имате можност да купите производи од висококвалитетниот германски бренд Wurth, производи по намалени цени и до 50%.

13.02.2017—13.03.2017

На дел од бензинските станици на ЛУКОИЛ Македонија во период од 13.02.2017 до 13.03.2017 можете да купите Snickers hazelnut и Bounty dark limited edition.

25.01.2017—31.03.2017

Salewa&Savoy брендовите кои се синоним за спорт,  putdoor активности  како и висок квалитет и уникатен дизајн, сега и на ЛУКОИЛ бензинските како дел од лојалити програмата за оваа поларна зима! Искористи ја можноста и попустот од 50%. 

15.12.2016 — 2017

Со користење на моторните масла на ЛУКОИЛ  од 15 декември 2016 година додека траат залихите  учествувате во новата наградна игра.

За секое купено масло  GENESIS или LUX  од ЛУКОИЛ од 1, 4 или 5 литри, добивате подарок гребалка за стакло.