ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА ДООЕЛ Скопje

Услуги на бензински станици

Колку е важно за нашата безбедност и комфор при возење да се користи висок квалитет на горивото, подеднакво е важно да се погрижиме за добрата и вкусна храна за возачите. Токму затоа „ЛУКОИЛ Македонија„ на бензинските пумпи отвори катче ресторани кои ќе ви понудат најразлични специјалитети од македонската и интернационална кујна.

Децата можат слободно да играат на специјално изградените детски игралишта. На бензинските станици Куманово (автопат), Гевгелија, Лешок.

Вие  имате  можност да уживате во кулинарските специјалитети како дома — дури и ако се на патот.
Пријатен апетит!

На нашите бензински станици можете да купите речиси се што има во супермаркетите:

 • Прехрамбени производи

 • Кондиторски производи

 • Свежи сендвичи

 • Безалкохолни пијалоци

 • Сладоледи

 • Цигари

 • Автокозметика и дополнителна опрема за автомобили

 • Козметика за лична хигиена

 • Играчки

 • Авто карти

 • Весници

 • Ваучери за дополнување на кредит на вашиот мобилен телефон

Ако сте уморни од долгиот пат, можете да си нарачате кафе и со весник да се одморите на нашите тераси, или, пак, внатре во пријатниот амбиент на продавницата.